sbo Boulevard410

Directeur: Savio Broekhuijsen
Wijk: Vathorst
Schooltype: Speciaal basisonderwijs
Adres: Laakboulevard 410, 3825 KL Amersfoort
Telefoon: (033) 433 38 68
E-mailadres: info.boulevard410@meerkring.nl
Website: www.boulevard410.nl


Boulevard410 biedt onderwijs en opvang voor kinderen met verschillende levensbeschouwende achtergronden, in de leeftijd van 4 tot 13 jaar in de jonge Amersfoortse wijk Vathorst. De Boulevard gaat uit van de talenten van het kind en stimuleert geloof en plezier in eigen kunnen. Dit stimuleren we door meervoudige instructie, zelfstandig werken en een goede leerlingbegeleiding.

Boulevard410 besteedt veel aandacht aan een goede sfeer en open communicatie. Het is belangrijk dat de kinderen weten bij wie ze terecht kunnen voor hulp of steun. Door een intensieve samenwerking met ouders/verzorgers en een team goed opgeleide, bevlogen en gespecialiseerde onderwijsprofessionals wordt er gezorgd voor prettige, veilige en uitdagende leeromgeving. Zo krijgt elk kind hier passende begeleiding.

Het gebouw

Boulevard410 is gehuisvest in ‘De Veencampus’ in Vathorst te Amersfoort-Noord, Het is een multifunctioneel gebouw waar naast onderwijs, ook buitenschoolse opvang (bso), behandelingen kind- en jeugdhulpverlening, logopedie en kinderfysiotherapie is gehuisvest. De samenwerkingspartners hierin zijn:

  • Bzzzonder Veencampus
  • Youké – Kind-jeugdhulpverlening
  • Sprekenderwijs – logopedie
  • Kinderfysiotherapie Amersfoort

Meerkring GO!

Boulevard410 is aangesloten bij Meerkring GO!, een collectief van scholen dat extra ondersteuning biedt aan kinderen die dat nodig hebben. GO staat voor Gericht Onderwijs: onderwijs dat aansluit bij wat het kind nodig heeft. De acht scholen die zijn aangesloten bij Meerkring GO! hebben gespecialiseerde medewerkers in dienst en hebben dus de kennis en expertise in huis om kinderen een passende leeromgeving te bieden. Onderlinge samenwerking tussen de scholen wordt gestimuleerd.  Lees meer informatie over Meerkring GO!


Bezoek Boulevard410

Meerkringscholen zijn transparante scholen.
We laten zien welke keuzes we maken, en waarom openbaar onderwijs van en voor iedereen is.
Meerkringscholen begeleiden kinderen bij hun ontwikkeling
We gaan met ze mee op ontdekkingstocht en rusten ze toe voor de toekomst

Contact

Stichting Meerkring
Amsterdamseweg 41
3812 RP Amersfoort
Tel.: 033 479 98 17
E-mail: info@meerkring.nl

Plan Route

Social media

Volg ons op social media