Ken jij het Centrum voor Ontwikkeling al?

Het Centrum voor Ontwikkeling (CvO) is het expertisecentrum van Meerkring. Het CvO houdt zich bezig met leerling- en kwaliteitszorg binnen en buiten de school. Wij geloven sterk in optimalisatie van diverse systemen binnen een school en in de begeleiding en scholing van de professionals rondom het kind. Het CvO bestaat uit de Gedragstolk en de Meerkring Academie KlasMastr. 

Gedragstolk

De begeleiders van de Gedragstolk bieden ondersteuning bij vragen over leerlingen die een extra stimulans nodig hebben om zich cognitief, sociaal-emotioneel of gedragsmatig verder te ontwikkelen. Het doel is altijd: passend gedrag versterken.
Daarnaast is er expertise afstemming met onze  Meerkring GO-scholen, SchoolVaktherapie en logopediepraktijk Amersfoort. 
Lees hier meer over de Gedragstolk.

Meerkring Academie KlasMastr

Via de Meerkring Academie KlasMastr kunnen medewerkers ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Het aanbod op de academie is afgestemd op het strategisch beleid van het bestuur en vragen vanuit het werkveld. Daarnaast houdt de academie zich ook bezig met het organiseren van activiteiten op bestuursniveau, zoals inspiratiebijeenkomsten, informatiecircuits, EDI-trajecten, visitaties en Meer-leerkringen.

Meer informatie en contact

Voor vragen kun je terecht bij Wendy Wassenaar, Directeur Centrum voor Ontwikkeling . Stuur je vraag per email naar wendy.wassenaar@meerkring.nl

Meerkringscholen zijn transparante scholen.
We laten zien welke keuzes we maken, en waarom openbaar onderwijs van en voor iedereen is.
Meerkringscholen begeleiden kinderen bij hun ontwikkeling
We gaan met ze mee op ontdekkingstocht en rusten ze toe voor de toekomst

Contact

Stichting Meerkring
Amsterdamseweg 41
3812 RP Amersfoort
Tel.: 033 479 98 17
E-mail: info@meerkring.nl

Plan Route

Social media

Volg ons op social media