Stagiaires en studenten

 

Samen Opleiden

Meerkring-scholen bieden verschillende stageplaatsen: van stages voor onderwijsassistenten, school-vaktherapeuten, op het bestuursbureau tot afstudeerplaatsen voor Pabo-studenten. We hebben dertien opleidingsscholen die samen met de Hogeschool Utrecht leerkrachten opleiden. Maar ook onze andere scholen bieden stageplekken aan studenten van verschillende opleidingen. Informatie opvragen voor een stage doe je zelf op een school naar keuze. Hier vind je de contactgegevens van alle locaties>

Stagevergoeding

Binnen Meerkring nemen wij jou als student en collega in opleiding serieus en laten wij jou zoveel mogelijk meedraaien als een volwaardig lid van het team. Om jouw inzet op passend wijze te waarderen, biedt Meerkring vanaf 1 augustus 2022 alle laatstejaars studenten MBO, HBO of WO een stagevergoeding van maximaal €350,- netto per maand (25 euro bruto per stagedag) aan.  

Veel van onze studenten blijven op een Meerkringschool werken nadat zij hun diploma hebben behaald. Hier zijn wij heel trots op omdat wij graag enthousiaste en talentvolle nieuwe medewerkers aan onze scholen verbinden, maar ook omdat het iets zegt over hoe studenten stages bij Meerkring ervaren. Jouw stage kan dus de start zijn van een boeiende baan binnen Meerkring! 

Meerkringscholen zijn transparante scholen.
We laten zien welke keuzes we maken, en waarom openbaar onderwijs van en voor iedereen is.
Meerkringscholen begeleiden kinderen bij hun ontwikkeling
We gaan met ze mee op ontdekkingstocht en rusten ze toe voor de toekomst

Contact

Stichting Meerkring
Amsterdamseweg 41
3812 RP Amersfoort
Tel.: 033 479 98 17
E-mail: info@meerkring.nl

Plan Route

Social media

Volg ons op social media