Collectieve verzekeringen

Meerkring biedt de medewerkers de mogelijkheid om zich bij diverse verzekeringsmaatschappijen collectief te verzekeringen. Hiermee kunnen Meerkringmedewerkers aantrekkelijke kortingen krijgen.

Zorgverzekering

Via de werkgeversvereniging van Meerkring, VOS/ABB, is het voor personeelsleden mogelijk om een collectieve zorgverzekering af te sluiten. Dit kan bij OHRA, VGZ en Zilveren Kruis.  Kijk of dit voor jou aantrekkelijk is op www.aon.nl/vosabb
 

Inboedel- en autoverzekeringen

Via Centraal Beheer Achmea worden kortingen tot 16% gegeven. Het collectiviteitsnummer voor Meerkringmedewerkers bij Centraal Beheer Achmea is 88744. Neem voor meer informatie contact op met Centraal Beheer Achmea: telefoon (055) 579 88 88, website www.centraalbeheer.nl/88744. Ook via de VOS/ABB is het mogelijk je inboedel/reis/auto en nog meer te verzekeren. Zie www.vosabbverzekeringen.nl voor meer informatie.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Via Loyalis kun je voordelig een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten. Kijk op  https://www.loyalis.nl/stichting-meerkring en bereken je premie en sluit de verzekering af.

Financieringsmogelijkheden en vermogensbeheer

Via Centraal Beheer Achmea zijn er kortingen mogelijk op financiering en vermogensbeheer. Het collectiviteitsnummer voor Meerkringmedewerkers bij Centraal Beheer Achmea is 88744. Neem voor meer informatie contact op met Centraal Beheer Achmea: telefoon (055) 579 88 88, website www.centraalbeheer.nl/88744.

Het mooiste compliment dat een leerling mij kan geven is: “Dank je wel juf, ik kan het nu!”
Juf Anne
“We kunnen altijd bij onze juf terecht als er iets is.”
Farah en Evi
“Mijn kinderen komen altijd met een glimlach thuis.”
Jasper
“Mijn school is geweldig, ik ben blij dat ik hier op school zit.”
Ensar
“Het meest bijzondere aan het onderwijs? De kinderen: ze blijven mij verrassen.”
Sander

Contact

Stichting Meerkring
Amsterdamseweg 41
3812 RP Amersfoort
Tel.: 033 479 98 17
E-mail: info@meerkring.nl

Plan Route

Social media

Volg ons op social media