DaVinci Eemland steunt Micro-Krediet Project

Leerlingen van de DaVinci Eemland school te Zielhorst hebben afgelopen vrijdag 13 oktober de opbrengsten van hun Micro-Krediet Project officieel overhandigd aan Stichting Het Huis van Bartels. 

Met het fantastische bedrag van € 1.162,- wilden zij het goede werk ondersteunen dat Het Huis van Bartels voor bewoners van de aandachtswijk Liendert verricht. Juf Marjolein: "Het project hield in dat ze, net als in de grote wereld, een ondernemingsplan moesten schrijven. De directeur van school (de bank) moest het plan daarna goedkeuren. In acht weken tijd, van mei tot juli, hebben de leerlingen enthousiast aan het project gewerkt. Ze hebben met vele creatieve en ondernemende activiteiten een bijzonder goed resultaat bereikt en er veel van geleerd".

 

Paul Liklikuwata: "Geweldig om de betrokkenheid, inzet en waardering van deze kinderen te voelen en te merken voor wat wij als stichting in deze micro-maatschappij betekenen". We zijn er erg trots op dat de kinderen met hun inventiviteit en de prestaties ons als goede doel hebben gekozen."
Meerkringscholen zijn transparante scholen.
We laten zien welke keuzes we maken, en waarom openbaar onderwijs van en voor iedereen is.
Meerkringscholen begeleiden kinderen bij hun ontwikkeling
We gaan met ze mee op ontdekkingstocht en rusten ze toe voor de toekomst

Contact

Stichting Meerkring
Amsterdamseweg 41
3812 RP Amersfoort
Tel.: 033 479 98 17
E-mail: info@meerkring.nl

Plan Route

Social media

Volg ons op social media