'Vensters op de Toekomst': de koers van Meerkring 2019-2023

Waar gaat Meerkring zich op richten de komende jaren? Hoe zorgen we voor uitstekend onderwijs? Hoe bereiden we de kinderen voor op een complexe maatschappij? Hoe zorgen we voor bevlogen medewerkers? Het nieuwe strategisch beleidsplan van Meerkring, Vensters op de Toekomst, geeft antwoord op deze vragen. 

De koers van Meerkring voor de komende periode rust op drie pijlers: eigen-wijsheid, wereldwijsheid en bevlogenheid.  Meerkring scholen stimuleren de eigen-wijsheid van kinderen, met veel aandacht voor zaken als zelfinzicht, vaardigheden en interesses. Daarnaast ligt de focus op wereldwijsheid: met onderwerpen als diversiteit en de waarde van democratie.  Tot slot richten we ons bevlogenheid, dat gaat over vitaliteit en de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze medewerkers.

Vele medewerkers hebben bijgedragen aan het vaststellen van de nieuwe koers van Meerkring. Benieuwd wie dat zijn en hoe zij hun vak beleven? Op deze pagina lees je hun persoonlijke verhaal! Hier vind je ook het Meerkring manifest, een samenvatting van het beleidsplan en het gehele document. 

Ondertussen dromen de kinderen volop over hún toekomst. Benieuwd wat zij belangrijk vinden? We hebben het ze gevraagd!


Media
  • SBP
Meerkringscholen zijn transparante scholen.
We laten zien welke keuzes we maken, en waarom openbaar onderwijs van en voor iedereen is.
Meerkringscholen begeleiden kinderen bij hun ontwikkeling
We gaan met ze mee op ontdekkingstocht en rusten ze toe voor de toekomst

Contact

Stichting Meerkring
Amsterdamseweg 41
3812 RP Amersfoort
Tel.: 033 479 98 17
E-mail: info@meerkring.nl

Plan Route

Social media

Volg ons op LinkedIn