Officiële opening Koningsspelen 2020 op kindcentrum Vlinderslag

Met trots kondigen we aan dat op 17 april de opening van de Koningsspelen plaatsvindt op één van Meerkrings vooruitstrevende scholen plaats: Kindcentrum Vlinderslag. De Koningsspelen staan dit jaar in het teken van samen sporten en samen ontbijten. Het thema is 'Hand in Hand' en daarmee bedoelt de organisatie dat iedereen mee moet kunnen doen.

Hoog bezoek
Het is gebruikelijk dat Koning Willem- Alexander aanwezig is bij de officiële opening van de Koningsspelen. Helaas is dat dit jaar niet het geval. De koning gaat in plaats daarvan naar de verjaardag van zijn peettante, koningin Margrethe van Denemarken. Ondanks dat zijn de kinderen blij en vinden het bijzonder en een eer. 
Bekende Nederlanders Bondscoach Ronald Koeman, rolstoel-basketballer Bo Kramer, langebaanschaatser Carlijn Achtereekte, oud-tennisser Richard Krajicek en minister Bruins, de minister van Sport zijn wel bij de opening.

Trotse directeur
In het NOS jeugdjournaal van 20 februari 19.00 uur vertelde directeur Onno Hoekstra trots: "Bij Vlinderslag kijken we graag naar wat er wel is en niet naar wat er niet is. We verwachten dat het een prachtige opening wordt. "

Bekijk de uitzending hier terug>  (vanaf vanaf minuut 5.26)
Media
  • koningsspelen-2020 op Vlinderslag
Meerkringscholen zijn transparante scholen.
We laten zien welke keuzes we maken, en waarom openbaar onderwijs van en voor iedereen is.
Meerkringscholen begeleiden kinderen bij hun ontwikkeling
We gaan met ze mee op ontdekkingstocht en rusten ze toe voor de toekomst

Contact

Stichting Meerkring
Amsterdamseweg 41
3812 RP Amersfoort
Tel.: 033 479 98 17
E-mail: info@meerkring.nl

Plan Route

Social media

Volg ons op social media