Nationale Onderwijsweek in Amersfoort een jaar uitgesteld

De stuurgroep Amersfoort Nationale Onderwijsstad en Stichting Nationale Onderwijsweek  hebben besloten de Nationale Onderwijsweek, die in de eerste volle week van oktober zou plaatsvinden, met een jaar uit te stellen. Dit omdat de maatregelen rondom het Coronavirus een grote invloed hebben op het onderwijs. Er wordt daardoor veel gevraagd van zowel leerlingen als onderwijsprofessionals. Daarbij past het niet om de Nationale Onderwijsweek te organiseren. 

In maart was Meerkring aanwezig bij de Kick off van Amersfoort Nationale Onderwijsstad 2020-2021. Met die energie kijken wij uit naar het programma voor 2021. Het is belangrijk dat in deze situatie wordt gefocust op het continueren van het onderwijsproces.

Amersfoort Nationale Onderwijsstad

Amersfoort is en blijft de Nationale Onderwijsstad. De stuurgroep Amersfoort Nationale Onderwijsstad en Stichting Nationale Onderwijsweek stemmen af in welke vorm activiteiten weer kunnen worden opgepakt. Een en ander is mede afhankelijk van de ontwikkelingen rondom de coronamaatregelen. Zij zeggen uit te kijken naar het gezamenlijk organiseren van een inspirerende Nationale Onderwijsweek in 2021.  
 
Amersfoort Nationale Onderwijsstad is een samenwerking tussen het onderwijsveld in de gemeente, de gemeente Amersfoort en de Stichting Nationale Onderwijsweek.  

 
Media
  • Header 2 Amersfoort Nationale Onderwijsstad 2020-2021
Meerkringscholen zijn transparante scholen.
We laten zien welke keuzes we maken, en waarom openbaar onderwijs van en voor iedereen is.
Meerkringscholen begeleiden kinderen bij hun ontwikkeling
We gaan met ze mee op ontdekkingstocht en rusten ze toe voor de toekomst

Contact

Stichting Meerkring
Amsterdamseweg 41
3812 RP Amersfoort
Tel.: 033 479 98 17
E-mail: info@meerkring.nl

Plan Route

Social media

Volg ons op social media