De scholen gaan weer (deels) open!

Op 11 mei gaan ook alle Meerkringscholen weer (deels) open, waarin fysiek onderwijs weer mogelijk wordt. Dat betekent dat alle voorbereidingen om dit in goede banen te leiden in volle gang zijn. Dit doen we samen met alle onderwijsprofessionals binnen en buiten Meerkring. Want ook hierin merken we dat de onderlinge afstemming cruciaal is voor een succesvolle start van wederom een nieuwe fase.

Deze nieuwe fase betekent dat we afspraken maken met de betrokken kinderopvang, gemeente, schoolbesturen, maar bovenal in afstemming met onze medewerkers. Zij zijn de hoofdrolspelers voeren de maatregelen uit voor de kinderen, ouders, collega's en andere betrokkenen. Ook nu gaan we er weer samen tegenaan!

Een nieuwe fase brengt wellicht ook weer nieuwe uitdagingen en zorgen voor onze medewerkers. Daarom gaan we met elkaar in gesprek om passende oplossingen te vinden voor elke unieke situatie. Als we één ding hebben geleerd de afgelopen periode, dan is dat onderwijspersoneel vindingrijk, veerkrachtig en bevlogen is. Daar zijn wij als Meerkring ontzettend trots op!

Media
  • Joost van den Vondel _scholen weer open
Meerkringscholen zijn transparante scholen.
We laten zien welke keuzes we maken, en waarom openbaar onderwijs van en voor iedereen is.
Meerkringscholen begeleiden kinderen bij hun ontwikkeling
We gaan met ze mee op ontdekkingstocht en rusten ze toe voor de toekomst

Contact

Stichting Meerkring
Amsterdamseweg 41
3812 RP Amersfoort
Tel.: 033 479 98 17
E-mail: info@meerkring.nl

Plan Route

Social media

Volg ons op social media