Onthulling naam toekomstig kindcentrum in Schothorst: Kindcentrum De Kei

Stichting Meerkring en Ska Kinderopvang onthulden vandaag met trots de naam van het toekomstige kindcentrum in Schothorst voor zowel medewerkers, leerlingen als ouders: Kindcentrum De Kei.

De naam De Kei is voortgekomen uit een uitgebreide ideeënstroom. Maar liefst 145 namen zijn de revue gepasseerd. Een jury bestaande uit kinderen en medewerkers sprak haar voorkeur uit, communicatieprofessionals van Ska en Stichting Meerkring gaven hun advies en het kindcentrum-ontwikkelteam kwam vervolgens unaniem tot de naam: Kindcentrum De Kei. De naam past bij de geschiedenis van de stad Amersfoort: de Amersfoortse Kei is een grote zwerfsteen in Amersfoort, waaraan de stad de bijnaam Keistad en haar inwoners de geuzennaam Keientrekkers danken. 

Vandaag werden medewerkers, leerlingen en ouders door middel van een bericht en een ludieke video op de hoogte gebracht van de nieuwe naam. Onno Hoekstra, meerscholendirecteur Stichting Meerkring: “Inmiddels hebben we al veel mooie reacties mogen ontvangen op de nieuwe naam van ons toekomstige kindcentrum en op de onthulling ervan. Als team genieten we dan ook volop na.” 
 
Kindcentrum De Kei
Kindcentrum De Kei kent zijn oorsprong in de per 1 augustus as. gefuseerde openbare basisscholen De Zevensprong en De Weesboom van Stichting Meerkring. Samen met de kinderopvanglocaties van Ska gaan zij per 1 augustus verder onder de naam De Kei. In augustus 2022 opent Kindcentrum De Kei de deuren van haar nieuwe pand aan het Bruispad in Schothorst.

Kinderen kunnen reeds aangemeld worden voor Kindcentrum De Kei via www.obsdezevensprong.nl.  De nieuwe website www.kindcentrumdekei.nl gaat naar verwachting in augustus 2021 live. 

Media
  • De Kei2
Meerkringscholen zijn transparante scholen.
We laten zien welke keuzes we maken, en waarom openbaar onderwijs van en voor iedereen is.
Meerkringscholen begeleiden kinderen bij hun ontwikkeling
We gaan met ze mee op ontdekkingstocht en rusten ze toe voor de toekomst

Contact

Stichting Meerkring
Amsterdamseweg 41
3812 RP Amersfoort
Tel.: 033 479 98 17
E-mail: info@meerkring.nl

Plan Route

Social media

Volg ons op social media