Pim Spijker nieuwe bestuurder Fluvium Openbaar Onderwijs

Pim Spijker wordt nieuwe bestuurder van Stichting Fluvium

"Soms moet je buiten de lijntjes kleuren om samen het verschil te maken!"

Sinds de fusie van Stichting Speciaal Onderwijs Amersfoort en Omstreken per 1 juni 2020 werkt Pim Spijker, eerst als meerscholendirecteur, nu als programmadirecteur voor Meerkring. Per 1 juni aanstaande zal hij Meerkring gaan verlaten om een nieuw avontuur aan te gaan bij Fluvium. Een mooie uitdaging die Pim graag aangaat en hem van harte gegund wordt!

Pim aan het woord: "Ik ga Amersfoort verlaten! Vanaf januari 2014 heb ik in het Amersfoortse samengewerkt met veel partijen. Met veel plezier, lef en soms scherp en eigenzinnig. Om voor leerlingen met een extra ondersteuningsbehoefte het verschil te kunnen maken. Altijd samen en in partnerschap. We hebben mooie dingen bereikt zoals de fusie tussen Stichting SO en Meerkring. Nu ga ik een volgende stap zetten. 

Per 1 juni start ik als bestuurder bij Fluvium Openbaar Onderwijs in de Betuwe. Een prachtige stichting met (dorps)scholen. Ik heb er zin in en zal de Amersfoortse dynamiek, en het gespecialiseerd onderwijs, ook gaan missen. Ik wil iedereen met wie ik heb mogen samenwerken hartelijk bedanken en ik hoop dat wij elkaar de komende maanden nog treffen."

Yvonne Hof en Christian van den Brink, bestuurders van Meerkring, wensen Pim veel mooie avonturen toe bij Fluvium. Binnen Meerkring heeft Pim zich als een bevlogen programmadirecteur met een groot hart voor Meerkring GO! ingezet waar zij hem hartelijk voor danken!


Media
  • Pim 1 klein
Meerkringscholen zijn transparante scholen.
We laten zien welke keuzes we maken, en waarom openbaar onderwijs van en voor iedereen is.
Meerkringscholen begeleiden kinderen bij hun ontwikkeling
We gaan met ze mee op ontdekkingstocht en rusten ze toe voor de toekomst

Contact

Stichting Meerkring
Amsterdamseweg 41
3812 RP Amersfoort
Tel.: 033 479 98 17
E-mail: info@meerkring.nl

Plan Route

Social media

Volg ons op social media