Kindcentrum De Kei opent feestelijk haar splinternieuwe deuren in Amersfoort Schothorst

Op woensdag 16 november opent Kindcentrum De Kei haar deuren van een gloednieuw, toekomstbestendig en duurzaam gebouw in Amersfoort Schothorst. Kinderen die nu nog op drie tijdelijke locaties opvang en onderwijs krijgen, komen dan weer samen. Het moment is eindelijk daar: één team van onderwijs en opvang op één locatie én onder één dak.Nieuwbouw

Kindcentrum De Kei betreedt als eerste een nieuw pand als onderdeel van een uniek scholenproject waarin een reeks van vier nieuwe schoolgebouwen worden gebouwd. 19hetAtelier, ABCnova projectmanagement en bouwbedrijf A. Huurdeman BV werken hierin samen aan toekomstbestendige en duurzame schoolgebouwen in Amersfoort Schothorst. 

Kindcentrum

Kindcentrum De Kei kent haar oorsprong in de per 1 augustus 2021 gefuseerde openbare basisscholen De Zevensprong en De Weesboom en is een samenwerkingsverband tussen Ska Kinderopvang en Stichting Meerkring, Primair Onderwijs Amersfoort waar kinderen in de leeftijd van 0 t/m 13 jaar in een veilige en vertrouwde omgeving kunnen opgroeien, ontwikkelen, spelen en leren. Het is een plek waar onderwijs en opvang integraal samenwerken. Meer informatie kunt u vinden op www.kindcentrumdekei.nl.

Uitnodiging

De opening wordt feestelijk gevierd op woensdag 16 november op de Abraham Blankaartsingel 67, 3813 PA Amersfoort.

Meerkringscholen zijn transparante scholen.
We laten zien welke keuzes we maken, en waarom openbaar onderwijs van en voor iedereen is.
Meerkringscholen begeleiden kinderen bij hun ontwikkeling
We gaan met ze mee op ontdekkingstocht en rusten ze toe voor de toekomst

Contact

Stichting Meerkring
Amsterdamseweg 41
3812 RP Amersfoort
Tel.: 033 479 98 17
E-mail: info@meerkring.nl

Plan Route

Social media

Volg ons op social media