Openbaar Kindcentrum De Meander onthult nieuwe naam en logo

Op maandag 9 januari gingen OBS De Meander van Stichting Meerkring en de buitenschoolse opvang de Torenkamer en speelleergroep De Draakjes van Ska Kinderopvang verder onder één naam: Openbaar Kindcentrum De Meander. De nieuwe naam en het nieuwe logo werden hier onthuld aan ouders en leerlingen en past uitstekend bij hoe de ontwikkeling van een kind verloopt: als het meanderen van een rivier.  Gezamenlijke visie op kindontwikkeling  

Bij Openbaar Kindcentrum De Meander mogen kinderen zowel binnen als buiten, met plezier samen spelen en ontdekkend leren. De uitgangspunten ‘Veilig en verantwoordelijk’ zijn hierin essentiële voorwaarden die terug te zien zijn bij zowel medewerkers als kinderen. Dit leidt tot een goede sfeer binnen het kindcentrum en voorspelbaarheid voor kinderen.   

Openbaar Kindcentrum  

Het openbare karakter van dit kindcentrum is een fundamenteel onderdeel. Want elk kind verdient een plek om zich zo  goed mogelijk te ontwikkelen, ongeacht de afkomst, uiterlijke kenmerken, of religieuze overtuigingen. Hierin is de samenwerking tussen onderwijs en opvang ontzettend belangrijk. Want de ontwikkeling houdt niet op ná schooltijd en begint niet pas vanaf 4 jaar. Door kennis en ervaring te delen wordt er nog beter aangesloten bij de (leer)behoeften van kinderen van 2 t/m 12 jaar. Samen wordt hier een veilige en vertrouwde omgeving gecreëerd waar kinderen samen opgroeien, ontwikkelen, spelen en leren. Het is een plek waar integraal wordt samengewerkt en er geen onderscheid meer is tussen opvang en onderwijs. Voor het plannen van een kennismakingsgesprek vult u het contactformulier in  op de website: www.kindcentrumdemeander.nl   Kindcentrum De Meander is een samenwerkingsverband tussen Ska Kinderopvang en Stichting Meerkring en is te herkennen aan een ‘powered by’ label. 


Media
  • FFC69269-E270-41E7-8440-D2E712A27EC5
  • D2F29C7F-83BF-43E8-96A4-FA484CCB3440
Meerkringscholen zijn transparante scholen.
We laten zien welke keuzes we maken, en waarom openbaar onderwijs van en voor iedereen is.
Meerkringscholen begeleiden kinderen bij hun ontwikkeling
We gaan met ze mee op ontdekkingstocht en rusten ze toe voor de toekomst

Contact

Stichting Meerkring
Amsterdamseweg 41
3812 RP Amersfoort
Tel.: 033 479 98 17
E-mail: info@meerkring.nl

Plan Route

Social media

Volg ons op social media