Jenaplanschool De Bieshaar, de school waar je leert samenleven werkt vanuit sterke basis

Het team heeft de afgelopen periode hard gewerkt aan een sterke basis waarin de inspectie De Bieshaar beoordeelde met een ‘voldoende’. “Zo’n beoordeling is de kroon op ons werk. Hier zijn we natuurlijk erg trots op!” Daarnaast is er hard gewerkt aan professionele communicatie. Zo is er een nieuwe website gelanceerd en hebben ouders begin dit schooljaar kennisgemaakt met een nieuwe oudernieuwsbrief. Want ook goede en duidelijke communicatie is onderdeel van een sterke en stabiele basis en draagt bij aan een positieve schoolervaring voor zowel ouders als kinderen.
 

Uniek en aantrekkelijk

De Bieshaar is een jenaplanschool en daarmee een uniek onderwijsconcept in de wijk Hoogland.
Onze missie: Betekenisvol en uitnodigend onderwijs bieden, waarbij kinderen zichzelf zijn, hun unieke talenten ontdekken in een veilige omgeving. Zo groeien de kinderen hier op met de jenaplanprincipes: verantwoordelijk zijn voor jezelf, de ander en je omgeving. Zo vormt De Bieshaar een leef- en leergemeenschap voor het team, ouders en kinderen en een warm nest waarin kinderen samen de wereld mogen ontdekken en de toekomst met zelfvertrouwen tegemoet vliegen.


 

Wat ouders en collega’s zeggen

Ouders zijn tevreden over de sfeer en onze pedagogische aanpak. Ouders willen een school voor hun kind waar je niet alleen de basisvaardigheden leert, maar ook leert om samen te leven en te werken.
Het team professionals kiest bewust voor De Bieshaar vanwege het jenaplanconcept en de fijne en open samenwerking binnen het team.  “De meerwaarde die jenaplanonderwijs biedt aan kinderen, ouders en collega's is uniek en bijzonder”, aldus Hettie Sipman (Directeur De Bieshaar)
 

Nieuwsgierig?

Ouders die op zoek zijn naar een passende basisschool waarbij wordt gewerkt vanuit het jenaplanonderwijs worden uitgenodigd een keer te komen kijken. De school vertelt er graag meer over. Een afspraak kan gemaakt worden via het contactformulier op de nieuwe website: www.bieshaarschool.nl

Media
  • De Bieshaar 22-03-23-Foto Willem Jan de BruinFotografie-WJ6_6413_LR
Meerkringscholen zijn transparante scholen.
We laten zien welke keuzes we maken, en waarom openbaar onderwijs van en voor iedereen is.
Meerkringscholen begeleiden kinderen bij hun ontwikkeling
We gaan met ze mee op ontdekkingstocht en rusten ze toe voor de toekomst

Contact

Stichting Meerkring
Amsterdamseweg 41
3812 RP Amersfoort
Tel.: 033 479 98 17
E-mail: info@meerkring.nl

Plan Route

Social media

Volg ons op social media