Collectieve verzekeringen

Meerkring biedt de medewerkers de mogelijkheid om zich bij diverse verzekeringsmaatschappijen collectief te verzekeringen. Hiermee kunnen Meerkringmedewerkers aantrekkelijke kortingen krijgen.

Zorgverzekering

Via de werkgeversvereniging van Meerkring, VOS/ABB, is het voor personeelsleden mogelijk om een collectieve zorgverzekering af te sluiten. Dit kan bij OHRA, VGZ en Zilveren Kruis.  Kijk of dit voor jou aantrekkelijk is op www.aon.nl/vosabb
 

Inboedel- en autoverzekeringen

Via Centraal Beheer Achmea worden kortingen tot 16% gegeven. Het collectiviteitsnummer voor Meerkringmedewerkers bij Centraal Beheer Achmea is 88744. Neem voor meer informatie contact op met Centraal Beheer Achmea: telefoon (055) 579 88 88, website www.centraalbeheer.nl/88744.

Ook via de VOS/ABB is het mogelijk je inboedel/reis/auto en nog meer te verzekeren. Zie www.vosabbverzekeringen.nl voor meer informatie.

Financieringsmogelijkheden en vermogensbeheer

Via Centraal Beheer Achmea zijn er kortingen mogelijk op financiering en vermogensbeheer. Het collectiviteitsnummer voor Meerkringmedewerkers bij Centraal Beheer Achmea is 88744. Neem voor meer informatie contact op met Centraal Beheer Achmea: telefoon (055) 579 88 88, website www.centraalbeheer.nl/88744.

Meerkringscholen zijn transparante scholen.
We laten zien welke keuzes we maken, en waarom openbaar onderwijs van en voor iedereen is.
Meerkringscholen begeleiden kinderen bij hun ontwikkeling
We gaan met ze mee op ontdekkingstocht en rusten ze toe voor de toekomst

Contact

Stichting Meerkring
Amsterdamseweg 41
3812 RP Amersfoort
Tel.: 033 479 98 17
E-mail: info@meerkring.nl

Plan Route

Social media

Volg ons op LinkedIn