Dr. A. van Voorthuysenschool en Koningin Emmaschool samen verder als De Klimboom

Grote veranderingen op komst rond de Meerkringscholen voor kinderen met speciale onderwijsbehoeften! Per 1 maart 2019 worden de afdelingen voor speciaal onderwijs van de Dr. A. van Voorthuysenschool en de Koningin Emmaschool samengevoegd. Zij gaan samen verder onder de naam De Klimboom. Hoewel de samenvoeging officieel nog een paar weken duurt, kunt u de naam De Klimboom vanaf vandaag al tegenkomen.
De Koningin Emmaschool is nu nog aangesloten bij PCOU Willibrord. De Klimboom zal vallen onder Stichting Meerkring. Dat betekent dat wij per 1 maart medewerkers van de Koningin Emmaschool als onze nieuwe collega's mogen verwelkomen!

De nieuwe structuur wordt meteen goed zichtbaar: per 1 maart 2019 verhuizen de kinderen terug naar scholencomplex de Vosheuvel in Amersfoort. Na tijdelijk les te hebben gehad in Leusden hebben zij op 6 maart 2019 hun eerste schooldag in het nieuwe gebouw. Hierin zal naast De Klimboom ook Beekdal VSO gevestigd zijn, de school voor voortgezet speciaal onderwijs. Deze school is ontstaan uit een samenvoeging van de vso-afdelingen van de Dr. A. van Voorthuysenschool en de Koningin Emmaschool. Beekdal VSO zal vallen onder 's Heeren Loo Onderwijs.

Lees verder voor meer informatie over De Klimboom.

Media
  • logo-Deklimboom-cmyk
Meerkringscholen zijn transparante scholen.
We laten zien welke keuzes we maken, en waarom openbaar onderwijs van en voor iedereen is.
Meerkringscholen begeleiden kinderen bij hun ontwikkeling
We gaan met ze mee op ontdekkingstocht en rusten ze toe voor de toekomst

Contact

Stichting Meerkring
Amsterdamseweg 41
3812 RP Amersfoort
Tel.: 033 479 98 17
E-mail: info@meerkring.nl

Plan Route

Social media

Volg ons op LinkedIn