Leerlingenraad stemt unaniem voor kinderbestuurder Ayden Broertjes

De werving en selectieprocedure van de eerste kinderbestuurder van Nederland is met succes afgerond. Met trots delen we mee dat Ayden Broertjes, leerling van obs Altantis is gekozen als eerste kinderbestuurder van Nederland! Afgelopen week verraste Yvonne Hof, voorzitter college van bestuur hem op zijn school obs Atlantis om hem te feliciteren met zijn benoeming en een bos bloemen te overhandigen.Leerlingenraad stemde met duidelijke voorkeur

De leerlingenraad van ods De Achtbaan kwam vorige week woensdag samen om alle inzendingen te bekijken en te beoordelen. De leerlingenraad liet weten een duidelijke voorkeur te hebben voor Ayden, een enthousiaste leerling van Obs Atlantis. Hij liet in zijn sollicitatie zien dat hij over de nodige kwaliteiten beschikt om deze rol met succes te vervullen. Zijn natuurlijke talent voor presenteren, creativiteit en de gave om zaken met elkaar te verbinden gaf de doorslag om voor hem te kiezen.  Dat de leerlingenraad van De Achtbaan unaniem stemde kwam voor ons niet geheel onverwachts.  

Alle betrokkenen zijn in ieder geval ontzettend trots op hem dat hij dit mag gaan doen. Vanaf 1 juni start zijn zittingstermijn en volgt er een inwerkprogramma om hem stap voor stap te begeleiden in dit mooie avontuur. Wij wensen hem veel plezier en succes.
Media
  • WhatsApp Image 2023-05-31 at 16.47.01
Meerkringscholen zijn transparante scholen.
We laten zien welke keuzes we maken, en waarom openbaar onderwijs van en voor iedereen is.
Meerkringscholen begeleiden kinderen bij hun ontwikkeling
We gaan met ze mee op ontdekkingstocht en rusten ze toe voor de toekomst

Contact

Stichting Meerkring
Amsterdamseweg 41
3812 RP Amersfoort
Tel.: 033 479 98 17
E-mail: info@meerkring.nl

Plan Route

Social media

Volg ons op social media