obs DaVinci Eemland

  


Directeur: René Stallinga
Wijk: Zielhorst
Schooltype: Hoogbegaafden onderwijs fulltime
Adres: Triangelstraat 156, Amersfoort
Telefoon: (033) 7370645
BSO op school: Ja


DaVinci Eemland, toponderwijs met kijk op talent
, is het expertisecentrum voor hoogbegaafde leerlingen uit de regio Eemland. DaVinci Eemland verzorgt reeds geruime tijd parttime en fulltime onderwijs voor gediagnosticeerd (hoog-)begaafde leerlingen in de groepen 1 t/m 8, die om uiteenlopende redenen onvoldoende renderen in het reguliere basisonderwijs. De drie kerndoelen zijn: Leren leren, leren denken en leren (voor het) leven.

Fulltime

Bij DaVinci Eemland fulltime, op locatie Triangelstraat 156-158 te Amersfoort, worden de zogenaamde Denksleutels en het TASC-wiel ingezet. Beide methodes dagen de hogere denkvaardigheden van de leerlingen uit en stimuleren het creatief denkproces. De leerlingen op DaVinci Eemland fulltime volgen dagelijks en 5 dagen per week onderwijs toegespitst op hoogbegaafden.

Parttime

In het DaVinci Eemland parttime, op de locaties van ods De Gondelier, obs Joost van den Vondel en obs De Egelantier, wordt cognitieve uitdaging geboden in de vorm van projecten, die over uiteenlopende onderwerpen gaan. Het werken aan projecten zorgt bij het DaVinci Eemland parttime onderwijs voor extra uitdaging naast de reguliere basisschoolklas. De kinderen gaan er één ochtend in de week naar toe en werken er op projectbasis aan verrijkende opdrachten tijdens DaVinci-tijd.


deze website is gerealiseerd door schoolwapps.nl