sbo Kingmaschool

De school met meer ondersteuning
  
Directeur: Bob van Bohemen
Wijk: Vermeerkwartier
Schooltype: Speciaal basisonderwijs
Adres: Dorresteinseweg 7, 3817 GA Amersfoort


De Kingmaschool staat in een rustige en groene wijk Vermeerkwartier in Amersfoort Zuid. Hier bieden we kwalitatief passend onderwijs aan kinderen die iets speciaals nodig 
hebben.
Het onderwijsaanbod passen we aan op de mogelijkheden en de specifieke onderwijs- en ondersteuningsbehoeften van onze leerlingen. Ieder kind is uniek en speciaal en heeft recht op passend onderwijs. 
Met de ouders werken wij samen aan de ontwikkeling van hun kind. Een goede en open communicatie is, vinden wij, belangrijk en bevordert de ontwikkeling van de leerling.

 

Samenwerkingspartners

Samen met onze partners werken we samen vanuit het multifunctionele schoolgebouw. Naast dat hier onderwijs wordt gegeven wordt er ook buitenschoolse opvang (bso), behandelingen kind- en jeugdhulpverlening, logopedie en kinderfysiotherapie aangeboden. Onze samenwerkingspartners hierin zijn:


  • Bzzzonder Dorrestein
  • Youké - kind-en jeugdhulpverlening
  • Sprekenderwijs – logopedie
  • Kinderfysiotherapie Amersfoort

Meerkring GO!

De Kingmaschool is aangesloten bij Meerkring GO!, een collectief van Meerkring scholen dat extra ondersteuning biedt aan kinderen die dat nodig hebben. GO staat voor ‘Gericht Onderwijs’: onderwijs dat aansluit bij wat het kind nodig heeft. De acht scholen die zijn aangesloten bij Meerkring GO! hebben gespecialiseerde medewerkers in dienst en hebben dus de kennis en expertise in huis om kinderen een passende leeromgeving te bieden. De onderlinge samenwerking tussen de scholen wordt gestimuleerd. Lees meer informatie over Meerkring GO!

Meer informatie en contact

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan vrijblijvend langs en bezoek onze school in het Vermeerkwartier. Proef de sfeer in onze school en plan een kennismakingsgesprek of rondleiding in. Voor vragen of meer informatie gaat u naar de website of vult u het contactformulier in, zodat we contact met u kunnen opnemen.

 

Bezoek onze website


Meerkringscholen zijn transparante scholen.
We laten zien welke keuzes we maken, en waarom openbaar onderwijs van en voor iedereen is.
Meerkringscholen begeleiden kinderen bij hun ontwikkeling
We gaan met ze mee op ontdekkingstocht en rusten ze toe voor de toekomst

Contact

Stichting Meerkring
Amsterdamseweg 41
3812 RP Amersfoort
Tel.: 033 479 98 17
E-mail: info@meerkring.nl

Plan Route

Social media

Volg ons op social media